ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Twitter з’явиться функція аудіокімнат

05.05.2021, 13:11
Фото – Jeff Chiu / AP
Фото – Jeff Chiu / AP

У Twitter можна буде створювати аудіокомнати, аналогічні до тих, що є в Clubhouse. Про це повідомляє ZN.ua з посиланням на офіційний акаунт функції Spaces та The Verge.

Такою функцією зможуть скористатися користувачі соцмережі із 600 і більше підписниками. Зазначено, що оновлення буде доступне для пристроїв iOS і Android.

У таких кімнатах можна буде надсилати повідомлення певним користувачам або ж усім присутнім. Також можна буде попросити виступити.

Адміністратори аудікомнат отримають можливість модерувати розмови, запрошувати гостей, вибирати тих, хто виступає, а також видаляти тих, хто порушує правила.

Водночас у Twitter також пояснили, чому функцією зможуть скористатися тільки ті, хто має мінімум 600 підписників. Зокрема, в компанії вважають, що, найімовірніше, у таких користувачів уже є успішний досвід ведення живих дискусій.

Оновлення запустять з 10 травня. Запуск такої функції планувався на квітень, однак графік трохи змістився.

Разом з тим у Twitter повідомили про те, що планують запропонувати користувачам спосіб монетизувати нову функцію за допомогою продажу квитків.

Нагадаємо, на початку року стала популярна соціальна мережа Clubhous, в якій учасники можуть створювати й брати участь у “кімнатах” на різні теми. Спілкуватися учасники соцмережі можуть тільки за допомогою аудіоповідомлень.

Пізніше месенджер Telegram ввів функцію, яка дозволяє створювати групу для трансляцій з необмеженою кількістю учасників.

Liked the article?
Help us be even more cool!