ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Туреччині затримали 19 осіб за "провокаційні" пости в соцмережах про коронавірус

17.03.2020, 15:34
Фото – comments.ua
Фото – comments.ua

Туреччина затримала 19 людей, які зробили "необґрунтовані й провокаційні" повідомлення в соціальних мережах про спалах коронавірусу, всього увагу правоохоронців привернули дописи 93 людей. Про це  йдеться в заяві МВС Туреччини, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Reuters.

Як заявили в МВС, у соцмережах були повідомлення, спрямовані проти посадовців і такі, що поширювали панічні настрої, припускаючи, що вірус дуже поширився в Туреччині і чиновники вжили недостатніх заходів.

"Дев'ятнадцять із цих підозрюваних були затримані, і процес затримання інших, які були ідентифіковані, триває", – заявили в МВС.

Цей крок був зроблений після того, як Туреччина закрила кафе, розважальні та спортивні заклади, призупинила масові молитви в мечетях і запровадила заборону на польоти до 20 країн, щоб стримати поширення коронавірусу, оскільки число підтверджених випадків захворювання в країні зросло до 47.

Раніше Туреччина повідомила про спалах коронавірусу, міністр охорони здоров'я Фахреттін Коджа оголосив про 29 нових підтверджених випадків захворювання 16 березня.

Liked the article?
Help us be even more cool!