ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Тернополі у журналістки вирвали мобільний, з якого вона вела стрім з міськради

01.12.2017, 16:51
Фото - Михайло Іваненко

У Тернополі, 30 листопада, журналістці тижневика “Номер один” Тетяні Колеснік перешкоджав вести відеозйомку член ВО “Свобода”, заступник директора комунального підприємства ТОР “Архбудсервіс”  Борис Семанишин під час сесії міської ради. Про це ІМІ повідомила Тетяна Колеснік.

За її словами, він вирвав з її рук мобільний телефон, з якого вона вела пряме включення. “Він його вирвав з рук. Збоку стояли знайомі, почали на нього кричати. І вдалося забрати назад. Але стрім він перервав і нахамив”, - сказала журналістка.

“Журналісти, які висвітлюють сесії Тернопільської міської ради, уже кілька місяців поспіль змушені працювати в складних умовах. Позаяк представники партії ВО “Свобода” влаштовують на сходах у міськраду так званий “коридор” із числа своїх прихильників, які вирішують: кого можна пускати, а кого ні.  Мої колеги і я вже звикли до хамства та агресії, тисняви, у якій доводиться працювати. Однак останні події перейшли всі межі. Тому була змушена написати заяву про вчинення злочину. Знаю, що деякі мої колеги теж збираються вчинити такі ж дії, бо декого не пускали в раду, декому “пошарпали” камеру. Сподіваюся, що поліція розбереться у цій ситуації”, - розповіла вона ІМІ. Журналістка звернулася з заявою про перешкоджання до поліції. Тернопільський відділ поліції ГУНП в Тернопільській області за цим фактом відкрив кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 171 ККУ.

Скан - Тетяна Колесник

Як повідомляв ІМІ, 30 листопада в Тернополі невідомі чоловіки у камуфляжі не пропускали власкора “Українського радіо” Наталку Колтун на сесію міської ради. Потрапити журналістці вдалося, лише коли представниця міськради попросила її пропустити.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!