ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Тернополі депутат погрожував “дати в рило” журналісту, який запитав про кнопкодавство

10.08.2018, 12:44
Фото - скрнішот з відеоterminovo news

9 серпня у Тернополі голова фракції БПП “Солідарність” в Тернопільській облраді Любомир Білик перешкоджав і погрожував журналісту онлайн-видання “Терміново” Назарію Наджозі. Про це повідомляється на сайті видання.

Депутат вхопив за фотоапарат і почав погрожувати словами: “Дам тобі в рило!” у відповідь на запитання журналіста щодо вчинення ним кнопкодавства під час сесії облради.

Як пише видання, під час голосувань Любомир Білик тиснув кнопки не тільки за себе. Тож після закінчення сесійного засідання журналіст підійшов за коментарем до нього.

“Дорогий мій друже, дуже негативно відношуся, – сказав депутат облради, наперед зрозумівши суть питання. … Ви просто безсовісний чоловік. Якщо товариш відійшов на дві хвилинки і повернувся, то це нормальні речі”, – зазначив Любомир Білик у відповідь на запитання, що він голосує і за себе, і за колегу.

На зауваження, що кнопкодавство є порушенням Конституції України, депутат вхопив за фотоапарат і почав погрожувати.

“Ви знаєте… ну, не цей, бо… візьму розверну (фотоапарат – ред.) і дам тобі в рило. Не провокуй мене. Не треба провокувати”, - сказав депутат журналісту.

У свою чергу, журналіст Назарій Наджога нагадав йому статтю 171 Кримінального кодексу. “Я розумію, не провокуй мене”, – сказав Любомир Білик.

В коментарі ІМІ Назарій Наджога повідомив, що депутат знає його як журналіста.

“Як журналіст підходив до нього не вперше. Крім того, усі представники ЗМІ, які бажають перебувати на сесії Тернопільської облради попередньо реєструються і отримують перепустку”, - розповів журналіст.

Також Наджога повідомив, що він готує зараз заяву у поліцію щодо цього інциденту. “Сьогодні за годину-дві віднесу до поліції. З проханням зареєструвати кримінальне провадження за ч. 2 ст. 171, ч.1 ст. 345-1, ч.1. ст. 347-1 і ч.1 ст.296 (хуліганство)”, - зазначив журналіст.

Liked the article?
Help us be even more cool!