ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Telegram з'являться платні функції

24.12.2020, 12:01
Фото – egemen.kz
Фото – egemen.kz

Засновник Telegram Павло Дуров повідомив, що з наступного року месенджер почне монетизуватися, пропонуючи новий функціонал для бізнесу і користувачів із розширеними потребами, водночас усі поточні сервіси залишаться безоплатними.

Про це він написав 23 грудня у своєму Telegram-каналі, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“З наступного року Telegram почне монетизуватися. Водночас ми залишимося вірними нашим цінностям і гарантіям, які дали в минулому. Завдяки досягнутому масштабу ми зможемо монетизувати Telegram ненав'язливо: більшість користувачів навряд чи помітять будь-які серйозні зміни”, – написав Дуров.

За його словами, всі поточні сервіси Telegram залишаться безоплатними.

“Крім них, ми запропонуємо додаткові функції для бізнес-команд і користувачів з розширеними потребами. Деякі з цих нових функцій будуть ресурсоємними і, як наслідок, стануть платними. Звичайні користувачі завжди користуватимуться Telegram безоплатно”, – наголосив він.

Окрім того, всі сервіси Telegram, пов'язані з обміном повідомленнями, залишаться вільними від реклами. “Вважаємо, що реклама в особистих і групових чатах неприйнятна. Спілкування між людьми не має перериватися на рекламу”, - зазначив Дуров.

Liked the article?
Help us be even more cool!