ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Telegram з’явився бот, який відстежує згадки в ЗМІ за вказаними словами

06.06.2019, 13:00

У Telegram з’явився бот MediaMonitoringBot, який моніторить згадки в українських інтернет-виданнях. Він повідомляє користувача про згадки в медіа не пізніше ніж за п'ять хвилин після появи матеріалу, повідомляє AIN.

Для запуску моніторингу потрібно додати ключове слово, за яким користувач хоче відстежувати згадки. Наприклад, назва компанії чи бренду, прізвище засновника і т.п.

У разі виходу нового матеріалу з ключовим словом бот надішле повідомлення про це. У повідомленні буде зазначено, яке саме ключове слово було згадано, посилання на матеріал, кількість переглядів та потенційний прогноз охоплення публікації.

База ЗМІ, за якою MediaMonitoringBot відстежує згадки, налічує понад 200 онлайн-видань. Усі ці ЗМІ – українські. Бот не вміє шукати згадки в іноземних джерелах.

Сервіс дозволяє безкоштовно моніторити до п'яти слів. Також є платний тариф, у межах якого є до 25 ключових слів, функції стоп-слів і звітів. Вартість річної передплати – 2990 грн.

Безкоштовно налаштувати сповіщення про згадки в мережі за ключовими словами можна також у Google, який має спеціальний сервіс Google Alerts.

Liked the article?
Help us be even more cool!