ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Світловодську стріляли по вікнах місцевої газети

03.05.2017, 11:04

2 травня співробітники газети “Світловодськ вечірній” (м. Світловодськ, Кіровоградська область) виявили у вікнах редакції чотири отвори від куль. Про це повідомляє інтернет-видання “Світловодськ”.

Інформацію представнику ІМІ у Кіровоградській області підтвердила і головна редакторка газети Тетяна Дроздова.

“У нас вчора був робочий день, мали здавати у друк газету, тож до редакції прийшли рано. Одразу виявили чотири отвори від куль у власних вікнах. На щастя, ніхто не постраждав, однак ситуація дуже неприємна. На місце події ми одразу викликали поліцію, повідомили СБУ та представників міської ради, в одному приміщенні з якою знаходиться наша редакція.

На мій погляд, це звичайна спроба залякати журналістів. Після роздержавлення ми маємо не надто приязні стосунки з міським головою. Тож не виключено, що це черговий натяк на те, що нам тут не раді”, - прокоментувала ситуацію представнику ІМІ Дроздова.

У свою чергу, начальниця сектору зв'язків з громадськістю Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко повідомила, що за фактом стрілянини по вікнах редакції відкрито кримінальне провадження за статтею 296 ККУ – “Хуліганство”. Слідство триває.

Газета “Світловодськ вечірній” видається з 1991 року. Раніше була газетою міськради, але роздержавилась.

Фото - Ігор Котляров, "Світловодськ"

Liked the article?
Help us be even more cool!