ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Суспільному пообіцяли доопрацювати матеріал про обвинуваченого в умисному масовому вбивстві

Суспільний мовник відреагував на звинувачення щодо порушення журналістських стандартів у матеріалі про обвинуваченого в справі про умисне вбивство семи людей на Житомирщині Анатолія Захаренка, який перебуває під нічним домашнім арештом. Компанія тимчасово обмежила доступ до матеріалу та обіцяє доопрацювати.

Про це повідомила ІМІ директорка комунікаційного відділу Суспільного Олена Бондарук.

“Творчий колектив Суспільного мовлення висловлює свої щирі співчуття рідним загиблих та просить вибачення щодо можливого порушення журналістських стандартів у цьому матеріалі. Наразі ми тимчасово обмежили доступ до нього з метою доопрацювання”, – розповіла Бондарук.

Вона зазначила, що під час підготування матеріалу основним завданням журналістів "Суспільне Житомир" було інформування про суспільно значущі події.

"Враховуючи жахливі наслідки події та суспільний резонанс справи, ми не могли не поінформувати суспільство про перебіг судового розгляду. Однак визнаємо, що такі складні теми вимагають ретельнішої підготовки", – зазначила Олена Бондарук.

Вона зауважила, що Суспільне вдячне за критичні зауваження від читачів та глядачів.

"Ми уважно моніторимо всі відгуки та критику щодо контенту Суспільного мовлення, яка допомагає нам ставати кращими. Сподіваємося на якнайшвидше встановлення винних та справедливе покарання", – додала Бондарук.

Зазначимо, що зараз за посиланням матеріал відсутній. Але він зберігся в архіві.

Liked the article?
Help us be even more cool!