ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Стаханові лікарі вправляли руку журналістці, на яку накинулася агресивна жінка

06.05.2014, 14:14

У Стаханові Луганської області постраждала кореспондент місцевого рекламно-інформаційного тижневика «Телегазета» Світлана Євсєєва. Про це повідомляє луганський кореспондент ІМІ.

Як повідомили йому в редакції газети, 5 травня в Стаханові відбулася сесія міськради. Після завершення сесії біля будівлі міськради зібралися агресивно налаштовані люди. Невідома жінка накинулася на журналістку і штовхнула її.

В результаті Світлана Євсєєва вимушена була звернутися за допомогою у лікарню. Їй поставили діагноз: пошкодження м'яких тканин правого передпліччя та кістки.

Як розповіли кореспонденту ІМІ в редакції «Телегазети», журналістці вправляли руку. Зараз вона перебуває на лікарняному.

За фактом нападу Світлана Євсєєва звернулася до правоохоронних органів. Там повідомили, що  даний факт зареєстрований. Здійснюється перевірка.

В день, коли постраждала журналістка, на сесії розглядали різні питання, в тому числі можливість проведення в місті референдуму відносно майбутнього Луганщини. Біля будівлі міськради зібралися проросійськи налаштовані мешканці. Частина з них побачила журналістку, яка передавала інформацію в редакцію, і напали на неї. Як повідомили в редакції «Телегазети», місцеві проросійськи налаштовані активісти в невеликому Стаханові знають більшість журналістів в обличчя. В тому числі і Світлану Євсєєву. Тому в редакції впевнені, що на Світлану напали саме, як на журналіста. Не дивлячись на те, що журналістка звернулася до правоохоронців, в редакції вважають, що розслідування не матиме результативних наслідків.

Liked the article?
Help us be even more cool!