ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У США заарештували посадовця за підозрою в убивстві журналіста

08.09.2022, 15:02
Журналіст Джефф Герман. Фото – AP
Журналіст Джефф Герман. Фото – AP

У США заарештували посадовця з Лас-Вегаса Роберта Теллеса за підозрою в смертельному пораненні журналіста Джеффа Германа, який оприлюднив про нього розслідування. 

Публікація про роботу цього посадовця призвела до його програшу на праймеріз, повідомляє LB.ua з посиланням на Associated Press

Йдеться про державного адміністратора округу Кларк Роберта Теллеса. Його заарештували 7 вересня вдома через кілька годин після того, як слідчі видали ордер на обшук і конфіскували авто в межах розслідування вбивства репортера Las Vegas Review-Journal Джеффа Германа.

Герман публікував розслідування про скарги на адміністративні знущання, фаворитизм із боку Теллеса щодо співробітників окружного управління. 

“Ми раді, що Роберт Теллес перебуває під вартою, і обурені тим, що колега, схоже, був убитий за репортаж про посадовця”, – заявив виконавчий редактор газети Гленн Кук. 

Роберт Теллес – юрист, який працює над питаннями спадку і спадщини, отримав свою посаду 2018 року, коли переміг на виборах. У червні він програв партійні праймеріз. За кілька тижнів до цих виборів Гленн і опублікував свій матеріал. 

Теллес заявив, що в публікації його стосунки зі співробітницями були “перебільшені”. 

Тіло Германа було знайдено вранці 3 вересня біля його будинку. На його тілі було багато різаних ран.

Посада Теллеса в адміністрації є виборною – за кандидатуру мають голосувати. Теллес у 2018 році переміг посадовця, який обіймав цю посаду три терміни.

Liked the article?
Help us be even more cool!