ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У США ведуча YouTube-каналу про батьківство визнала, що знущалася з власних дітей

19.12.2023, 15:01

Ведуча YouTube-каналу про батьківство Рубі Франк 19 грудня визнала себе винною за чотирма пунктами звинувачень у насильстві над власними дітьми за обтяжливих обставин, повідомляє The New York Times.

Франк заарештували у вересні в домі її бізнес-партнерки Джоді Гільдебрандт у місті Айвінс, штат Юта. Перед тим син блогерки втік з дому Гільдебрандт і прийшов до сусідів, щоб попросити їжі та води. Сусіди викликали поліцейських, які знайшли в домі Гільдебрандт 10-річну доньку Франк, Єву. 

Тоді правоохоронці повідомляли, що діти Франк видавалися виснаженими від недоїдання; один з них мав скотч на щиколотках і зап’ястках та відкриті рани. 

Проти ведучої висунули шість звинувачень у насильстві над власними дітьми. Жінка визнала провину за чотирма пунктами в межах домовленості з прокуратурою.

Рубі Франк під час слухання в Сент-Джорджі, штат Юта, 18 грудня. Фото – Рон Чеффін

Максимальним покаранням за кожне зі звинувачень є 15 років ув’язнення й штраф сумою до $10 тисяч. За словами прокурорів, Франк лишиться за ґратами до ухвалення вироку у 2024 році.

“Ми раді, що пані Франк узяла відповідальність за свої незаконні вчинки й що справедливість відновлюється тією мірою, якою це можливо в подібній ситуації”, – заявив окружний прокурор Вашингтону Ерік Кларк.

Правоохоронці зв’язалися з відділом Служби з питань дітей і сім’ї у штаті Юта, яка взяла чотирьох дітей під свою опіку.

Рубі Франк була ведучою YouTube-каналу “8 Passengers” (“8 пасажирів”), який уже видалено з платформи. У своїх відео жінка документувала свої суворі методи батьківства на кшталт позбавлення її власних дітей їжі як покарання. Канал був хронікою життя її шістьох дітей: Шарі, Чада, Еббі, Джулі, Рассела і Єви. Перед видаленням він мав майже 2,5 мільйона підписників.

Марія Ігнатьєва, Катерина Дячук

Liked the article?
Help us be even more cool!