ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У США сталася стрілянина на телеканалі Fox-5, є поранений

23.10.2018, 10:24
Фото - fox4news.com

22 жовтня у Вашингтоні одна людина дістала вогнепальне поранення через спробу несанкціонованого проникнення в будівлю телевізійній станції Fox-5. Про це повідомляє The Washington Post із посиланням на правоохоронні органи, інформує Укрінформ.

“Одна людина дістала вогнепальне поранення у вестибюлі телевізійної станції Fox-5 на північному заході Вашингтона в понеділок”, – цитує видання повідомлення поліції округу Колумбія.

Відомо, що постраждалий – чоловік, однак інформація про стан його здоров'я офіційно поки не уточнюється. Стрілянина сталася близько 15-ї години за місцевим часом на телестанції на Вісконсін-авеню.

Тим часом репортер телеканалу Fox-5 Ліндсі Вотс повідомила у своєму Твітері, що охоронець “вистрелив у чоловіка, який намагався несанкціоновано потрапити в будівлю”. Вона також написала, що постраждалий залишався у свідомості, коли його забирала карета швидкої допомоги.

За словами іншого журналіста Fox-5, Евана Ламберта, поліція заспокоїла персонал телеканалу, підтвердивши, що “постійної загрози немає”.

Тим часом правоохоронці проводять розслідування інциденту. За попередньою інформацією, чоловік не досяг ньюзрума телеканалу, розташованого всередині будівлі.

Liked the article?
Help us be even more cool!