ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У США скасували концерти дуету "Кролики"

20.04.2023, 12:08
Фото - instagram.com/vdanmos
Фото - instagram.com/vdanmos

Вісім із дев'яти концертів дуету "Кролики", до якого входять актори Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко, скасували у США.

Про це повідомляє "Суспільне.Культура" з посиланням на активіста Даниїла Тонкопія та журналіста Сергія Сінкевича

На концерти у Нью-Йорку дуету "Кролики" звернув увагу Сінкевич. Він написав допис у Facebook. Згодом разом із Даниїлом Тонкопієм вони зв'язалися з концертними майданчиками, промоутерами та організаторами туру, підготували листи до мерії та всі інструменти для скасування концертів.

На сайті організаторів поки що лишився концерт у Нью-Йорку, а всіх інших уже немає. Активіст зазначає, що українська підтримка в Нью-Йорку потужна, тож "Кроликам" буде не до сміху.

"Зрозуміло, що хутро у кроликів на 100% з вати. А ми прекрасно знаємо, що треба робити з такими артистами. Скасовувати. Нуль толерантності до фашистів і до тих, хто підтримує фашизм", – написав Даниїл Тонкопій.

Дует "Кролики" – український комічний дует, що виступає російською та українською мовою. У складі актори Володимир Мойсеєнко (Народний артист України, 1998) та Володимир Данилець (Заслужений артист України, 1996).

Після 2014 року та війни на Донбасі виступали в Росії, брали участь у зйомках російських розважальних програм поряд із росіянами, які підтримують війну Росії проти України.

Liked the article?
Help us be even more cool!