ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У США розкритикували ведучу, яка порівняла свого темношкірого колегу з горилою

02.09.2019, 13:09
Фото – insider.com

Американська телеведуча каналу KOCO-TV Алекс Хаусден у прямому ефірі порівняла свого темношкірого співведучого Джейсона Хекетта з горилою. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на Insider.

Після сюжету про горилу в зоопарку Оклахоми Алекс Хаусден сказала своєму колезі: “Схожа чимось на тебе”.

Користувачі Facebook розкритикували поведінку ведучої. Наступного дня в ефірі вона вибачилася перед Джейсоном Хекеттом: “Це було недоречно, і я завдала людям шкоди”. Вона зауважила, що "ніколи спеціально не зробить нічого”, щоб нашкодити Хекетту.

Джейсон Хекетт, зі свого боку, сказав, що це порівняння його “глибоко вразило”, однак він прийняв вибачення ведучої. За його словами, цей інцидент можна використати як урок про те, що “слова мають значення”.

Нагадаємо, у травні 2019 року британський суспільний мовник BBC звільнив ведучого радіостанції BBC Radio 5 Live Денні Бейкера за неетичний твіт про новонародженого сина принца Гаррі та герцогині Меган Сассекської.

Ведучого звільнили за твіт з фотографією пари, яка тримає за руки одягнутого шимпанзе з підписом “Королівське немовля залишило пологовий будинок”. Денні Бейкера звинуватили в расизмі, оскільки герцогиня Меган Сассекська є першою в історії британської королівської родини представницею змішаної раси.

Liked the article?
Help us be even more cool!