ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У США радіостанція припинила ротацію пісень Мадонни після її критики Трампа

25.01.2017, 11:35

У США радіостанція HITS 105 (штат Техас) заборонила пускати в ротацію на своїх хвилях пісні співачки Мадонни. Про це повідомляється на сторінці радіостанції у Facebook, повідомляє УНІАН.

Таке рішення було прийнято в якості відповіді співачці на її виступ у Вашингтоні на Марші жінок із критикою Дональда Трампа.

Топ-менеджер радіостанції Террі Томас заявив, що “рішення заборонити всі пісні Мадонни на HITS 105 не стосується політики, це питання патріотизму”. Він закликав інші радіостанції наслідувати їхній приклад і відправити, таким чином, “потужне економічне послання” співачці.

У заяві радіостанції повідомляється, що пісні Мадонни вимкнули з ефіру на невизначений термін.

Нагадаємо, 21 січня Мадонна приєдналася до Маршу жінок в Вашингтоні в знак солідарності із тисячами жінок, які протестували після інавгурації президента Дональда Трампа.

Співачка, яка висловлювала свою неприязнь до Трампа з самого початку передвиборчої кампанії, вийшла на сцену в Вашингтоні, заявивши: “Ласкаво просимо в революцію любові, до повстання, до нашої відмови, як жінки, приймати цей новий вік тиранії, де не тільки жінки знаходяться в небезпеці, але всі маргіналізовані люди”.

“Знадобився цей страхітливий момент темряви, щоб розбудити нас... Здається, ніби ми всі послизнулися в помилкове відчуття комфорту, що справедливість запанує і що добро врешті-решт переможе”, – зазначила вона.

Liked the article?
Help us be even more cool!