ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Spotify з'явився офіційний акаунт України

20.12.2021, 17:23
Фото – Spotify
Фото – Spotify

Міністерство закордонних справ України та Український інститут разом з командою онлайн-медіа СЛУХ запустили офіційну сторінку України в Spotify.

Про це повідомляється на сайті МЗС.

Як повідомляє міністерство, сторінку створили для просування позитивного іміджу країни серед іноземної аудиторії, зокрема через сучасну українську музику англійською та українською мовами. Також плейлисти доступні на офіційному сайті України.

“Концепція українського Spotify – це емоції. Сторінка пропонує слухачам композиції, які відповідають їхньому емоційному стану. До першої підбірки ввійшли шість тематичних плейлистів, кожен з яких відображає інший настрій. Наприклад, якщо слухач відчуває щастя, натхнення або легкий смуток, сторінка пропонує: “‎У мене є для тебе пісня, якщо ти відчуваєш це”, – йдеться в повідомленні.

Окрім сучасної української музики сторінка також популяризує туристичні магніти та українську культуру, зокрема кухню. В одному з плейлистів, наприклад, щастя порівнюється з відчуттям, коли український борщ вийшов досить червоним. Також окрему добірку присвячено Різдву та Щедрику (Carol of the Bells). 

В оформленні сторінки використовуються світлини українських фотографів – партнерів фотобанку на офіційному сайті України та бренд України UkraineNOW. 

Окрім офіційного сайту Ukraine.ua та акаунту в Spotify Україна також має офіційні сторінки у Facebook (Ukraine UA) та Instagram (@ukraine.ua). 

Spotify – інтернет-сервіс потокового аудіо, що дозволяє легально й безкоштовно слухати музичні композиції.

Liked the article?
Help us be even more cool!