ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У соцмережах виявили 40 фейкових сторінок для поширення паніки на Чернігівщині - ОДА

04.12.2018, 11:36

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації повідомляє, що в соцмережах виявили понад 40 фейкових сторінок, спрямованих на поширення панічних настроїв серед жителів області.

Про це повідомляється на сайті ОДА.

“У соціальних мережах виявлено більше 40 фейкових сторінок, зміст яких носив провокаційний характер та був направлений на поширення панічних настроїв серед жителів Чернігівщини”, - йдеться в повідомленні.

За даними представників відповідних служб, протягом останньої доби на територію України не допущено шість осіб, які є громадянами Російської Федерації. Згідно з повідомленням, загалом ситуація на кордоні з Росією в межах Чернігівської області є контрольованою.

“Рада оборони області вчергове звертається до жителів регіону з проханням не піддаватися на будь-які інформаційні провокації. Органами влади забезпечується стабільне функціонування всіх об’єктів життєзабезпечення області”, - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 28 листопада набрав чинності закон України про затвердження Указу Президента України “Про введення воєнного стану в Україні” строком на 30 діб у 10 областях, які межують з Росією та Придністров’ям, серед яких є, зокрема, Чернігівська область.

Liked the article?
Help us be even more cool!