ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Слов'янську сепаратисти під час нічного обшуку пограбували журналіста

18.04.2014, 12:12

У ніч з 16 на 17 квітня у Слов'янську озброєні люди забрали всі документи і оргтехніку у журналіста Романа Губи під час нічного обшуку, повідомляє Slavinfo.dn.ua.

Як пише видання, група озброєних людей після 22.00 відвідала студентський гуртожиток Донбаського державного педагогічного університету, в якому проживав журналіст міського інтернет-порталу та студент цього університету Роман Губа.

"Новинні матеріали цього журналіста за останні дні і його прямі включення в ефіри центральних телеканалів з ??інформацією про події в Слов'янську привернули до нього пильну увагу людей зі зброєю, які контролюють зараз все в Слов'янську", - зазначає видання.

Роман буквально за хвилину до приходу гостей зумів покинути гуртожиток, тому затримати його не вдалося, а от студентська кімната піддалася ретельному огляду. Було вилучено всю оргтехніку і рюкзак журналіста з документами, картками і грошима, пише видання.

Озброєні люди склали акт вилучення, залишений коменданту гуртожитку, а за експропрійованими речами запропоновано було прийти до будівлі СБУ Слов'янська. Нагадаємо, будівля СБУ вже четверту добу захоплена і контролюється так званими «зеленими чоловічками» з професійною військовою виправкою і озброєнням.

Liked the article?
Help us be even more cool!