ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Слов'янську озброєні сепаратисти захопили журналістів і заборонили працювати

12.04.2014, 18:26

У Слов'янську кримські "зелені чоловічки" захопили журналістів Hromadske TV та Лента.Ру і заборонили їм працювати у місті, висвітлюючи події під управлінням МВС області та інших акціях. Про це Українській правді повідомили самі журналісти.

За словами журналістів, у Слов'янську озброєні сепаратисти, які захопили обуправленіе МВС Донецької області, захопили їх відразу, щойно вони наблизилися до периметру будівлі.

"Завели у захоплений відділ міліції, обшукали", - зазначили журналісти. Через якийсь час їх відпустили за периметр, заборонивши далі працювати і пригрозили.

За словами працівників ЗМІ, озброєні люди, які захопили будівлю МВС, не схожі на "зелених чоловічків", "це не російський спецназ", зазначають журналісти. Разом з тим боєць, який обшукував пресу, заявив, що відділ міліції Слов'янська захопила самооборона Криму.

Як повідомляє “ВідеоТека”, захоплені були журналісти Громадського ТБ Сергій Грішин та Lenta.ru Ілля Азара.  

За словами Сергія Грішина, на сьогодні у східних областях України існує загроза безпеці та життю представників українських ЗМІ, тоді як російські журналісти можуть працювати безперешкодно.

Один з керівників групи російських військових, що захопили відділок міліції у Слов'янську, побачивши посвідчення українського журналіста, знищив його з тим самим виразом обличчя, з яким Янукович під час прес-конференції ламав ручку, згадав Грішин.

 

"Чоловічки" у Слов"янську, фото @A3AR
 
"Під Слов"янською РДА поки що спокійно"
Liked the article?
Help us be even more cool!