ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Сімферополі силовики знову затримали журналіста Тараса Ібрагімова

06.04.2017, 13:16

Сьогодні, 6 квітня, у Сімферополі (окупований Росією Крим) під час облави силовиків на центральному ринку затримано було кримського журналіста інтернет-видання Аrticle20.org Тараса Ібрагімова і низки інших видань. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила співзасновниця Крим-SOS Таміла Ташева.

“На центральному ринку в Сімферополі облава силовиків. Масово затримали людей, працівників ринку. У всіх є дозволи, нікому не повідомили про підстави затримання. Людей забрали, вітрини ринку, прилавки залишилися без нагляду. За інформацією виїхали адвокати”, - написала вона.

Також вона додала, що разом з працівниками ринку затримали двох журналістів, в тому числі Тараса Ібрагімова і низки інших українських видань, а також блогера і правозахисники Андрія Криська.

“Група 30-40 чоловік, знаходяться в Центральному РВВС в залі. Зараз частина з них виводять із зали. До них їдуть адвокати”, - написала Ташева.

Як повідомляє Радіо Свобода, співробітники Центру з протидії екстремізму (“Центр Е”) провели на Центральному ринку Сімферополя рейд, в результаті якого було затримано декілька десятків чоловік.

Серед затриманих виявилися правозахисник Андрій Крисько і журналіст Тарас Ібрагімов, що фіксували рейд силовиків на ринку. У них вилучили паспорти, і зараз вони разом з кількома десятками затриманих знаходяться в будівлі.

Як повідомляв ІМІ, 30 березня у Сімферополі (окупований Росією Крим) затримали журналіста ресурсу Аrticle20 Тараса Ібрагімова і після допиту відпустили. Співробітники Центру “Е” півтори години розпитували його детально про те, чим він займається і про що пише в Криму.

Liked the article?
Help us be even more cool!