ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Сімферополі безкоштовний Wi-Fi рекламує сайти окупаційної влади

23.10.2014, 10:48

У центрі Сімферополя самопроголошений уряд Криму встановив безкоштовну мережу Wi-Fi, при підключенні до якої пропонується низка сайтів окупаційної влади, повідомляє Крим.Реалії.

Так, при підключенні до безкоштовного інтернету кримчани потрапляють на сторінку з привітанням від мера Сімферополя Віктора Агєєва.

Під фотографією мера знаходиться перелік «вільно доступних сайтів», в тому числі «електронний уряд», державні послуги, міський сайт Сімферополя і сайт «Ради міністрів». Також у списку рекомендованих сайтів провладний сайт Кримінформ

Відзначається, що швидкість інтернету дуже низька.

Як повідомляв сайт «15 хвилин», зона Wi-Fi в центрі Сімферополя заснована на технології Hot Spot 2.0. За заявою прес-служби міської ради Сімферополя, бездротовий інтернет покрив площу протяжністю 2,5 квадратних кілометра.

Нагадаємо, 16 березня 2014 року на території Криму і міста Севастополя пройшов так званий референдум про статус півострова, за результатами якого Росія включила Крим до свого складу. Ні Україна, ні Європейський союз, ні США не визнали дане голосування і вважають, що Крим Росія анексувала.

Liked the article?
Help us be even more cool!