ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Швейцарії провайдери вилучили пропагандистський канал RT

31.03.2022, 16:08
Фото – RT
Фото – RT

Інтернет-провайдери телевізійних програм Швейцарії – Swisscom, Sunrise UPC, Salt та інші – вилучили зі своїх пакетів російський канал Russia Today.

Про це повідомляє Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

Про вилучення Russia Today Нацраді листом повідомив представник Швейцарії в Керівному комітеті Ради Європи з питань медіа та інформаційного суспільства (CDMSI) Томас Шнейдер. За його словами, Швейцарія пильнує за економічними санкціями ЄС проти росії. Зокрема, інтернет-провайдери вилучили канал на початку березня.

Шнейдер наголосив, що Швейцарія рішуче засуджує війну, яку росія розпочала проти України. Федеральна рада Швейцарії (федеральний уряд країни) ухвалила рішення, яке стосується також і медіасфери. Виконання цього рішення покладено на різні федеральні інституції, серед яких і Регуляторний орган з питань медіа Швейцарії (OFCOM). Наразі OFCOM вивчає деталі щодо заходів, які можна ухвалювати на основі цього рішення. Про них Національну раду буде повідомлено додатково.

Також Томас Шнейдер висловив підтримку народу України й сказав, що на особистому рівні він також намагається допомагати. Його сім’я, як і багато інших швейцарських сімей, оселила в себе маму з двома дітьми з Харкова, допомогла їм зареєструватися в статусі біженців та отримати підтримку, яку надає уряд Швейцарії.

Liked the article?
Help us be even more cool!