ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Севастополі викладачку звільнили з роботи через нібито "дискредитацію армії РФ"

31.05.2023, 16:25
Фото - ГУР МО
Фото - ГУР МО

Співробітницю севастопольського коледжу притягнули до адміністративної відповідальності за нібито "дискредитацію армії РФ" після кількох коментарів у Telegram.

Про це пише meridian.in.ua з посиланням на матеріали підконтрольного Росії Гагарінського районного суду Севастополя.

"Під інформаційним повідомленням, присвяченим падінню американського безпілотника MQ-9 у Чорному морі, дівчина залишила кілька зауважень із негативною оцінкою російських військових", – йдеться у матеріалах суду.

Судячи з тексту судового рішення, на момент правопорушення жінка викладала англійську в одному з міських коледжів. Проте на момент винесення постанови її офіційно звільнили з роботи.

Цю обставину, а також наявність у жінки малолітньої дитини, яку вона виховує сама, суд визнав пом'якшувальною обставиною і оштрафував її на 15 тисяч рублів.

Як повідомляв ІМІ, за 15 місяців від початку повномасштабного вторгнення окупанти в Криму склали 350 протоколів за дискредитацію російської армії та вияв проукраїнської позиції. Останнім часом кількість переслідувань зросла більш ніж у півтора раза, і темпи засудження кримчан становлять у середньому по одній людині щодня.

Liked the article?
Help us be even more cool!