ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У сервісі таксі Uklon заявили про атаку проросійських Telegram-каналів

Функція сервісу таксі Uklon, яка дозволяє поскаржитися на водія за "антиукраїнську позицію", спричинила атаку проросійських "журналістів" та телеграм-каналів.

Про це йдеться в повідомленні Uklon, пише "Економічна правда".

"Починаючи з вечора п'ятниці й усі вихідні (по класиці чорного PR) фіксуємо активність проросійських "журналістів" та телеграм-каналів, які розповсюджують інформацію про функцію в нашому додатку – скаргу на водія за "антиукраїнську позицію", – йдеться в повідомленні.

Водночас, як наголошують в Uklon, насправді скарга на "антиукраїнську позицію" існувала в застосунку від початку повномасштабної війни. Вона була націлена на виявлення ДРГ. Про неї неодноразово писали і у Twitter, і загалом у медіапросторі. Тому дивно, що проросійські ресурси одночасно побачили її лише зараз.

"З ночі наш сервіс піддається DDoS-атакам (значить працюють організовано)", – кажуть в Uklon.

Відзначається тенденція, коли люди з російськими прапорцями ставлять найнижчу оцінку застосунку та пишуть скарги, які не мають нічого спільного з українським сервісом.

Як припускають в Uklon, причиною загострення провокацій від російських ботів може бути надзвичайна активність компанії у волонтерстві та допомога ЗСУ.

"Що ж, це наше офіційне послання вам, агенти й колаборанти. За 2023 рік ми зробили два великих збори на 80 млн – це 3000 FPV-дронів, які вже летять на голови окупантів. У наступному році цих дронів буде ще більше, особисто від Uklon", – зазначили в компанії.

Liked the article?
Help us be even more cool!