ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У серпні на 12% збільшилась кількість «джинси» від мажоритарників

10.09.2012, 00:50

У серпні збільшилась кількість матеріалів з ознаками замовності від кандидатів у депутати по одномандатних округах (мажоритарників) - 16%. Про це свідчать результати моніторингу «джинси», що проводить Інститут масової інформації.

У липні “джинси” від мажоритарників було менше 4%.

Найактивніше з них в загальнонаціональних друкованих виданнях піаряться кандидати, що балотуються в одномандатних округах Києва:

Алла Шлапак, яка йде в одномандатному окрузі столиці, декларує, що «вирішуватиме проблеми Києва  в гуманітарній галузі». Нагадаємо, Шлапак вирішувала ці питання, будучи головою постійної комісії при Київраді з гуманітарних питань.

1.Алла Шлапак: «Мы не решим проблему финансирования школ, пока не прекратятся грабительские изъятия из киевского бюджета» (“Сегодня” за 30.08.12).

2.Выдвижение кандидатов-мажоритарщиков: киевская специфика (“Сегодня” за 17.08.12).

Ігор Лисов, що є кандидатом у депутати від Партії регіонів в 211-му одномандатному окрузі у Києві, взявся активно оздоровлювати київських дітей у Полтавській області та «рятувати» Пирогово:

1.Киевские дети отдохнут и оздоровятся на экологически чистой Полтавщине (“Комсомольская правда в Украине” за 06.08.12)

2.Кто спасет Пирогово (“Комсомольская правда в Украине” за 08.08.12)

Руслан Сольвар, що балотується в 91-му окрузі, на Київщині намагатиметься перемогти «без пісень і подарунків», але, вочевидь, не без «джинси»:

1.Победить в сложных округах без песен и подарков (“Комсомольская правда в Украине” за 15.08.12).
 
Моніторинг  «джинси» проводить Інститут масової інформації за підтримки Інтерньюз Нетворк. Моніториться 6 загальнонаціональних друкованих видань («Комсомольская правда в Украине», «Факты», «Сегодня», «Корреспондент», «Коментарі» та «Український тиждень») та 4 Інтернет –видання («УНІАН», «Лівий берег», «Обозреватель», «Лига»).
Liked the article?
Help us be even more cool!