ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Росії журналісту "Дождя" вдалося двічі проголосувати за поправки до конституції

25.06.2020, 15:00
Фото – скриншот з відео "Дождя"
Фото – скриншот з відео "Дождя"

Журналіст та ведучий російського телеканалу “Дождь” Павло Лобков зміг проголосувати за поправки до Конституції РФ двічі: на своїй ділянці і дистанційно за допомогою електронного голосування. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

Уранці 25 червня Лобков прийшов на виборчу дільницю №141, яка розташована в Російському національному музеї музики на вулиці Фадєєва. Там йому видали бюлетень для голосування.

За тиждень до голосування він зареєструвався на сайті mos.ru для участі в електронному голосуванні. Через годину після очного голосування ведучому вдалося проголосувати через інтернет.

Як повідомляє Радіо Свобода, 25 червня в Росії почалося голосування щодо поправок до конституції, які серед іншого пропонують обнулення президентських термінів Володимира Путіна. Це дозволить йому знову балотуватися в президенти і залишатися при владі до 2036 року.

Голосувати можна буде цілий тиждень – до 1 липня. Для цього в Росії відкрито понад 96 тисяч виборчих дільниць, а також 254 дільниці в 144 країнах світу.

Liked the article?
Help us be even more cool!