ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У росії загинув топменеджер вконтакті

07.06.2022, 10:33
Фото – starhit.ru
Фото – starhit.ru

У росії в Ненецькому автономному округу внаслідок нещасного випадку загинув перший заступник генерального директора VK Володимир Габрієлян, повідомляє Радіо Свобода.

Раніше “Союз оленярів НАО” на своїй сторінці у вконтакті повідомляв, що Габрієлян та ще одна людина зникли безвісти поблизу села Шойна.

Увечері 6 червня чотири людини на двох всюдиходах “Шерп” прямували берегом Білого моря до мису Канін Ніс. Під час переправи через річку Велика Бугряниця обидві машини перекинулися і їх потягло в море, йдеться в повідомленні.

Дружина топменеджера, Олена Габрієлян, що була в одному зі всюдиходів, і Сергій Ольсевич вибралися. Володимир Габрієлян та ще один топменеджер VK, директор компанії із закупівель Сергій Мерзляков, які були в другому всюдиході, зникли безвісти.

Чотири дні тому, зазначало РБК, Габрієлян востаннє викладав на своїй сторінці у вконтакті відео з поїздкою на всюдиходах “Шерп” складною дорогою. Де записано відео, Габрієлян не вказав.

Із 2005 року Володимир Габрієлян обіймав посаду віцепрезидента та технічного директора компанії Mail.ru Group, що стала пізніше VK. З 2019 року він обіймає посаду першого заступника гендиректора VK, з березня 2022-го входив до ради директорів.

Liked the article?
Help us be even more cool!