ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Росії заблокували сайт SoundCloud

03.10.2022, 10:00
Фото – apnews.com.ua
Фото – apnews.com.ua

У Росії заблокували сайт аудіострімінгового сервісу SoundCloud через подкасти про війну, яку РФ розв'язала проти України, пише "Медіазона".

Платформу Роскомнагляд заблокував на вимогу генеральної прокуратури Росії. Доступ був обмежений за статтею 15.3 (заклики до масових заворушень та екстремістської діяльності або поширення недостовірної інформації).

За даними телеграм-бота RKN Dump Check, претензії стосувалися облікового запису російської служби "Радіо Свобода", блокування зачепило весь домен SoundCloud. Російський пропагандистський сайт РИА Новости з посиланням на Роскомнагляд пише, що приводом для блокування стали військові "фейки".

За даними "Медіазони", претензії стосувалися облікових записів російської служби "Радіо Свобода", ВВС, DOXA та інших видань. Вони випускали подкасти про війну Росії проти України.

Водночас росіяни зазначають, що програма SoundCloud ще працює, але є проблеми з роботою сайту.

Як повідомляв ІМІ, у серпні Російська Федеральна служба з нагляду у сфері зв’язку, інформаційних технологій та масових комунікацій заблокувала херсонське видання "МОСТ" для російських користувачів.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!