ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Росії вбили пропагандиста, який писав доноси на нелояльних до влади артистів

У Росії, у місті Лобня, вбили заступника голови руху “Зов народа” Антона Єговцева. Цей рух відомий тим, що його активісти пишуть доноси на людей, яких вважає нелояльними до влади, повідомляє Радіо Свобода з посиланням на низку телеграм-каналів.

Голова руху Сергій Зайцев повідомив, що “в Антона був конфлікт із шанувальником його дружини”. Той погрожував Єговцеву та вистежував його.

Нападником виявився 37-річний тренер з мотокросу з того ж міста Дмитро Матвєєв. Він декілька разів ударив Єговцева ножем. У бійці з Єговцевим він також отримав поранення і перебуває в лікарні.

Пропагандист Антон Єговцев. Фото – Republic

За дві години до загибелі Єговцев телефонував у поліцію і просив захистити його від невідомого, який чатував на нього в під'їзді та погрожував.

Як нагадує видання, “Зов народа” – російський рух, який позиціює себе як “консервативне об'єднання, основною метою якого є захист Росії та народу, розвиток її традицій, культури, моральності, духовних скріп та історії”. Ця організація відома тим, що пише доноси на артистів, яких вважає нелояльними до влади. Зокрема, “Зов народа” писав доноси на співачку Аллу Пугачову та гурт “Бі-2”.

Liked the article?
Help us be even more cool!