ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Росії представники кінологічного центру напали на журналістів "Нової газети"

21.10.2019, 15:00
Фото –Світлана Віданова / Нова газета
Фото –Світлана Віданова / Нова газета

У Росії напали на журналістів “Нової газети”, які разом з зоозахисниками вирушили на територію притравної станції “Кругле озеро” в Московській області, повідомляє “Нова газета”.

Керівник Альянсу захисників тварин Юрій Корецьких отримав повідомлення, що в цьому центрі регулярно проводять притравлення собак на лисиць за участю десятків мисливців. 

Кореспонденти видання та зоозахисники виявили за територією станції два лисячих черепи, а також покалічений труп собаки в болоті.

Як пише видання, зайшовши на територію станції в час, коли проводили притравлення, зоозахисники та кореспонденти зіткнулися з агресивною поведінкою з боку відвідувачів кінологічного центру та його керівництва. Перешкоджаючи зніманню, журналістів і зоозахисників притиснули до воріт, не даючи рухатися.

Фотокореспондентку видання Світлану Віданову схопили за руки, вдарили по камері і забрали прескарту. У кореспондента Артема Распопова відібрали телефон і викинули за ворота, а після, заломивши йому руки, виштовхнули за територію центру. Зоозахисника Юрія Корецьких вдарили кулаком по обличчю і стали бити ногами. Внаслідок бійки він дістав серйозну травму мізинця. Також постраждали ще три зоозахисниці: одну з них вдарили кулаком у спину, іншу штовхали з боку в бік, третій заламали руки і били по ногах. Одній із жінок розбили телефон.

Співробітники поліції, які прибули до воріт центру, не стали втручатися і спостерігали за бійкою з іншого боку закритих воріт станції.

Зоозахисники на місці написали заяви в поліцію. Журналісти вирушили до відділу поліції міста Зеленограда, щоб написати заяву, а також зняти побої.

Liked the article?
Help us be even more cool!