ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Росії обмежили доступ до сайту Еnigma.ua

17.09.2019, 15:46
Фото – Еnigma.ua
Фото – Еnigma.ua

Федеральна служба РФ з нагляду у сфері масових комунікацій і зв'язку (Роскомнагляд) з 25 липня обмежила доступ до сайту української платформи для блогерів Еnigma.ua. Про це 17 вересня повідомив власник Еnigma.ua Володимир Пасіка на своїй сторінці у Facebook, інформує “Детектор медіа”.

Як повідомляв ІМІ, 30 липня 2019 року платформа для блогерів Еnigma.ua повідомила, що 23 липня Печерський районний суд Києва ухвалив рішення про обмеження доступу до її сайту та ще майже 20 сайтів. Еnigma.ua стверджує, що причиною блокування стало розміщення матеріалу з назвою “В Україні багато правоохоронців об’єднуються в ОПГ для боротьби з правозахисниками”.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, звернула увагу операторів, провайдерів телекомунікацій на ухвалу Печерського районного суду міста Києва від 23 липня про зобов’язання інтернет-провайдерів закрити доступ до 18 сайтів. 

2 серпня власник сайту Enigma.ua Володимир Пасіка подав апеляційну скаргу на рішення Печерського районного суду міста Києва про блокування 18 інформаційних сайтів. 

Апеляційний суд Києва переніс на 9 вересня розгляд скарги про блокування 18 сайтів через неявку прокурора та одного апелянта.

15 травня 2017 року Президент України Петро Порошенко своїм указом ввів у дію рішення РНБО “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”, які передбачають блокування доступу до російських соцмереж “ВКонтакте” і “Однокласники”, а також до сервісів “Яндекса” і Mail.ru.

Liked the article?
Help us be even more cool!