ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У росії через відмову видалити інтерв'ю з Арестовичем оштрафували Twitch

30.08.2022, 15:14
Фото – скриншот з відео Офісу президента
Фото – скриншот з відео Офісу президента

Суд у Москві оштрафував на 3 мільйони рублів сервіс прямих трансляцій Twitch за відмову видалити інтерв'ю з українським політиком Олексієм Арестовичем.

Про це повідомляє “Українська правда” з посиланням на “РИА Новости”.

Зазначається, що за інтерв'ю з Арестовичем на сервіс було складено протокол за так звані “фейки про спецоперацію, що проводиться російською армією в Україні”.

Крім того, повідомляється, що під час засідання 30 вересня до суду надійшов ще один протокол, уже третій, складений стосовно Twitch. У суді подробиці поки що не уточнили.

Видання нагадує, що в росії заборонено називати війну з Україною війною та запроваджено відповідальність за “дискредитацію російських військових”.

Роскомнагляд зобов'язав пошукові системи маркувати TikTok і Telegram як порушників законів.

Представники російської влади заявляли, що через ці соцмережі “поширювалася недостовірна інформація” про масштабну війну в Україні, яку росія називає “спеціальною військовою операцією”.

Twitch – платформа для онлайн-відеотрансляцій, що належить дочірній компанії Amazon.com. Сайт спеціалізується на потоковій трансляції відеоігор, включно з трансляцією кіберспортивних змагань, креативного контенту та ін.

Liked the article?
Help us be even more cool!