ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У російського пропагандиста Соловйова знайшли ще один будинок в Італії

16.03.2023, 12:30
Фото – talks.su
Фото – talks.su

Родина російського пропагандиста Володимира Соловйова володіє ще одним будинком в Італії. Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на видання “Важные истории”.

Загалом Соловйов та його родичі є власниками пʼяти обʼєктів житлового нерухомого майна в Італії.

Виявлений розслідувачами будинок розташований на озері Комо та за документами належить матері Соловйова.

Торік у березні команда Навального знайшла ще дві вілли Соловйова в Італії.

“Ніхто з родини Соловйова, включно з літньою мамою, не має доходів для придбання, навіть для утримання такого майна. Мама володіє будинком, купленим на гроші Соловйова. І володіє ним лише в його інтересах. Тому цей будинок теж має бути заарештований”, – ідеться в розслідуванні.

Про першу віллу Соловйова Фонд боротьби з корупцією (ФБК) розповів у вересні 2017 року. Стверджувалося, що загальна вартість майна, яким володіє телеведучий, – 1 мільярд рублів. У відповідь Соловйов сказав, що ніколи не приховував свого багатства.

У січні 2019 року ФБК написав, що Соловйов придбав ще одну віллу в Італії, а також автомобіль Maybach.

14 березня 2022 року Державне бюро розслідувань України оголосило, що телеведучий має статус підозрюваного в справі про публічні заклики до зміни державного кордону України, які призвели до загибелі людей. Він був заочно заарештований судом у Львові та оголошений у міжнародний розшук.

Із 2009 року Соловйов має посвідку на проживання в Італії. Однак після початку війни в Україні влада Італії заарештувала нерухоме майно російського пропагандиста. Наразі він не може потрапити на територію Євросоюзу.

Як повідомляв ІМІ, 14 березня 2022 року Личаківський районний суд Львова обрав запобіжний захід, тримання під вартою, російському телеведучому, пропагандисту, члену керівної політичної партії “Єдина Росія” Володимиру Соловйову. 

ДБР повідомило йому про підозру в публічних закликах до зміни державного кордону України, що призвело до тяжких наслідків – загибелі людей. За даними слідства, Соловйов систематично підтримував злочинні дії вищого керівництва РФ щодо вторгнення в Україну та закликав до зміни її територіального устрою, зокрема через проведення воєнних дій і знищення військової інфраструктури та мирного населення. 

У жовтні 2022 року Президент України Володимир Зеленський запровадив санкції щодо Соловйова.

Liked the article?
Help us be even more cool!