ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Росії суд заблокував сайти, які пропонували відпочинок у Туреччині

02.06.2016, 11:03

Останкінський суд Москви ухвалив рішення заблокувати на території Росії понад 20 сайтів, які пропонували росіянам відпочинок у Туреччині. Про блокування повідомив Росспоживнагляд, за позовом якого воно і було встановлено, повідомляє ВВС.

Суд підтримав позов Росспоживнагляду, визнавши інформацію про тури до Туреччини протиправною. “Дані електронні ресурси рішенням суду запропоновано включити до реєстру сторінок сайтів для подальшого блокування Роскомнаглядом”, - йдеться в повідомленні наглядового відомства.

Сайти були заблоковані на підставі указу, підписаного Володимиром Путіним в кінці листопада минулого року, який передбачав застосування до Туреччини економічних, а до її громадян - візових санкцій.

В указі йдеться, зокрема, що “туроператорам і турагентам належить утримуватися від реалізації [...] туристичного продукту, що передбачає відвідування території Турецької Республіки”.

Водночас, на запит у російському пошуковику Яндекс за ключовими словами “Тури до Туреччини 2016” наразі видається близько 40 мільйонів сторінок.

Нагадаємо, криза у відносинах Москви і Анкари виникла після того, як турецький винищувач збив російський Су-24, який порушив повітряний кордон Туреччини.

Liked the article?
Help us be even more cool!