ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Росії створять літературну премію ім. Олеся Бузини

29.04.2015, 11:25

У Росії планують заснувати літературну премію в пам'ять Олеся Бузини. Дана подія має відбутися 13 липня наступного року, до дати народження вбитого публіциста, повідомляє ZN.ua.

Співзасновниками премії ім. Олеся Бузини вже стали журналістка Оксана Шкода, публіцист Олександр Проханов, журналіст Максим Шевченко, віце-президент "Роснефти" Михайло Леонтьєв, журналіст Борис Межуєв, письменник Захар Прилєпін. Всі співзасновники також увійдуть до складу журі.

Літературну премію планують представити в трьох номінаціях: "Публіцистика", "Журналістика" і "Письменники". За словами співзасновників, даний проект не має відношення до політики, а спрямований виключно на розвиток журналістики і публіцистики.

Як повідомляв ІМІ, 16 квітня у Києві у Шевченківському районі вбили журналіста Олеся Бузину. Він був розстріляний на вул. Дегтярівська в районі будинку номер 58 з Форд Фокус темно-синього кольору.

За фактом вбивства Олеся Бузини слідчий відділ Шевченківського райуправління міліції м. Києва відкрив кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Служба безпеки України не виключає можливий слід спецслужб Росії у вбивстві Олеся Бузини.

Liked the article?
Help us be even more cool!