ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Росії прокуратура вимагає від The New Times розкрити джерела фінансування

11.05.2018, 14:00
Фото - newtimes.ru

Московська прокуратура вимагає у керівництва тижневика The New Times документи щодо джерел, розмірів і порядку фінансування за останні півтора року. Про це йдеться у листі заступника прокурора Тверської міжрайонної прокуратури на ім'я гендиректора ТОВ “Нові часи” Євгенії Альбац, повідомляє Укрінформ з посиланням на Інтерфакс.

У листі від 4 травня міститься вимога до керівництва The New Times у термін не пізніше 7 травня надати в прокуратуру відомості про “джерела, розміри і порядок фінансування за період 2017 року – період, що минув, 2018 року”. Також зазначено, що ці матеріали запитані в рамках перевірки за зверненням одного з депутатів Держдуми.

Крім того, прокуратура запитала зведення про витрату 5,4 млн рублів ($86, 8 тис.) і про підстави перерахування від НКО “Фонд підтримки вільної преси” цієї суми на рахунок ТОВ “Нові часи”, яке є засновником ЗМІ The New Times.

Водночас керівництву видання необхідно надати прокурорам зведення про дотримання закону про ЗМІ згідно з порядком повідомлення про отримання редакцією грошових коштів від іноземних джерел, а також установчі документи і фінансову звітність ТОВ “Нові часи” за період з 2017 року по період, що минув, 2018 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!