ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Росії ФСБ і МВС викликали на допит головреда сайту "Ехо Москви"

05.07.2016, 15:05

У Росії головного редактора сайту радіостанції “Ехо Москви” Віталія Рувінського викликали відразу на два допити. Про це повідомив у Twitter головний редактор радіостанції Олексій Венедиктов, інформує Лента.ру.

За його словами, 6 липня Рувінського допитає МВС з приводу блогу Олексія Навального, а 7 липня - ФСБ з приводу колонки Андрія Піонтковського про Чечню, в якій у лютому прокуратура виявила ознаки екстремізму.

Видання нагадує, що 5 липня Венедиктов повідомляв у мікроблозі, що у зв'язку з розслідуванням стосовно Піонтковського ФСБ вилучає у редакції переписку з публіцистом.

Адвокат Марк Фейгін заявив Інтерфаксу, що наразі Піонтковський знаходиться за кордоном і не має наміру повертатися. Він покинув Росію в лютому через острах кримінального переслідування після того, як Генпрокуратура знайшла в його колонці “Бомба, готова вибухнути” екстремістські висловлювання.

Фейгін також повідомив, що слідчі органи не повідомляли його як представника Піонтковського про порушення кримінальної справи.

Liked the article?
Help us be even more cool!