ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Рівному журналістку пустили в облводоканал лише після втручання поліції

02.11.2017, 13:21
Фото - Інна Білецька

У Рівному 2 листопада охоронець комунального підприємства “Рівнеоблводоканал” забороняв знімальній групі телеканалу “Інтер” зайти та проводити відеозйомку на території підприємства. Про це представниці ІМІ у Рівненській області повідомила спеціальна кореспондентка телеканалу “Інтер” Інна Білецька.

За словами Білецької, охоронець забороняв проводити зйомку на підставі інструкції, яку видала адміністрація підприємства. 

Журналістці вдалося потрапити у водоканал лише після втручання поліції, але зйомку так і не дозволили.

“Ми піднімались в лабораторію. Камера в оператора Миколи була вимкнена і за спиною. Охоронець побачив камеру, відштовхнув Миколу. Не сильно, без всяких там увєчій. І став на сходах. Потім натиснув тривожну кнопку”, - розповіла Білецька.

Вона додала, що вони хотіли піднятись в лабораторію і попросити у них дозволу познімати, як перевіряють воду у водоканалі. “Спустилась начальник лабораторної служби і сказала, що в лабораторію не пустять і коментувати не будуть. Я викликала патрульних. Патрульні довго пояснювали працівникам, і ми пройшли на третій поверх”, - розповіла журналістка.Також вона повідомила, що заяви про перешкоджання не писала, “бо охоронець літня людина і він виконував ідіотську інструкцію”.

Як повідомляє представниця ІМІ в області, журналістка вивчає ситуацію з панікою щодо спалаху гепатиту А в Рівному.

Світлина від Інни Білецької. Фото - Фейсбук Інни Білецької
Liked the article?
Help us be even more cool!