ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Рівному в ДТП загинув оператор "Четвертої влади", журналістка травмувалася

02.06.2018, 20:51
Фото - rv.npu.gov.ua

У Рівному 1 червня внаслідок ДТП загинув оператор агенції журналістських розслідувань “Четверта влада” Валерій Мартинюк, журналістка Анна Калаур травмувалася. Про це повідомив у Facebook головний редактор видання Володимир Торбіч.

Як повідомляє ГУНП у Рівненській області, ДТП сталася близько 20 години на вулиці Дубенська.

Як з’ясували поліцейські, 41-річний рівнянин, керуючи автомобілем Renault Megane, здійснюючи маневр розвороту через подвійну суцільну лінію розмітки, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автобусом Setra сполученням “Київ – Львів” під керуванням 35-річного жителя Тернопільщини.

“Унаслідок ДТП важкі травми отримав пасажир легковика, 30-річний рівнянин. Попри вжиті реанімаційні заходи життя чоловікові врятувати не вдалося, сьогодні близько четвертої години ранку він помер”, - повідомляє поліція.

Також у ДТП травмувався водій Renault, медики діагностували у нього політравму. У 23-річної пасажирки цього ж автомобіля – переломи кісток обличчя та струс головного мозку. Обох госпіталізували у травматологічне відділення.

Як зазначають у поліції, у момент зіткнення в автобусі перебувало 42 особи, з яких травмувалася лише 23-річна пасажирка, її госпіталізували до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, забоями та саднами. Решта пасажирів пересіли до іншого автобусу й поїхали до пункту призначення.

За цим фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Обидва транспортні засоби поміщені на штрафмайданчики. У водія легковика відібрали зразки крові з метою визначення наявності алкоголю чи наркотиків. Слідчі дії тривають.

Liked the article?
Help us be even more cool!