ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Рівному невідомі забороняли знімати сутичку під час виступу Порошенка

21.03.2019, 17:02
На фото - оператора схопили за руку. Фото - "Четверта влада"

18 березня в Рівному під час агітаційного концерту кандидата в Президенти Петра Порошенка, оператора, який знімав сутичку в натовпі, відтіснила група чоловіків, один з яких погрожував забрати флешку.

Свідком події став фотограф “Четвертої влади”, повідомляє представниця ІМІ в Рівненській області.

Так, невідомі чоловіки в капюшонах деактивували чоловіка в натовпі, який вигукував щось проти Президента. Оператора, який намагався зняти конфлікт, силою і погрозами відтіснила група чоловіків, які закривали обличчя бафами.

Той, хто керував чоловіками, які прикривали обличчя, кинувся до оператора і силою відвернув руку з камерою, сказавши, що забере флешку від камери. Йому на підмогу підтягнулося ще п'ятеро молодих чоловіків.

ІМІ поки що не вдалося ідентифікувати оператора, якого відтіснили молодики. Рівненські журналісти його не впізнають. Так само як і чоловіка, який перешкодив знімати.

Не знають про цей інцидент і в місцевій поліції. "Скарг на перешкоджання зйомці до поліції не надходило, – розповів представниці ІМІ речник Нацполіції Рівненщини Антон Крук. – Мені не відомо про людей на відео, а також про будь-які перешкоджання зйомкам представникам ЗМІ чи громадянам присутнім на заходах".

Liked the article?
Help us be even more cool!