ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Рівному лікарі перешкоджали журналістці “ЧаРівне.інфо”

05.12.2018, 13:02
Фото - charivne.info

У міському пологовому будинку Рівного лікарі перешкоджали роботі журналістки інтернет-порталу “ЧаРівне.інфо” Оксани Кравець - забороняли зйомку та прищемили руку дверима. Про це повідомляється на сайті видання.

За словами журналістки, інцидент стався 28 листопада, коли вона намагалася зняти конфлікт, який розгорівся між працівниками закладу в кабінеті відділу кадрів. У той час, коли керівниця відділу кадрів Зоя Слудчик відкрила кабінет, журналістку виштовхала заступниця головного лікаря Тетяна Жабчик, інший лікар-гінеколог Валерій Нобіс тримав двері.

“З самого початку в.о. головного лікаря Світлана Муравська заборонила заходити до кабінету. Сама вона сюди так і не прийшла, однак через Тетяну Жабчик передала, що я не маю права проводити відеозйомку. В той час, коли ж я все-таки намагалась зняти те, що коїлось у кабінеті, частину моєї руки лікар прищемив дверима. Я була в травмпункті, лікарі сказали, що від перелому руки мене врятував верхній одяг”, - розповіла журналістка.

Як пише видання, на відео чітко видно, що в.о. головного лікаря Світлана Муравська телефоном дає вказівку Тетяні Жабчик не пускати журналістів.

Журналістка написала 28 листопада заяву до поліції. Однак співвласник сайту “ЧаРівне.інфо”, депутат Рівнеради Олександр Курсик опублікував 3 грудня звернення, у якому йдеться, що поліція ігнорує факти перешкоджання журналістській діяльності працівника редакції. Зокрема, що заяву журналістки про перешкоджання журналістській діяльності так і не було внесено в ЄРДР.

Після звернення керівник прес-служби Головного управління поліції Рівненщини Антон Крук проінформував, що буде проведене службове розслідування стосовно того, чому не внесли дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань відразу.

“Слідство міста вже додатково вивчає матеріали щодо заяви журналістки Оксани Кравець. Заява буде внесена за фактом перешкоджання діяльності журналісту до Єдиного реєстру досудових розслідувань, буде проведено службове розслідування”, - сказав він.

Liked the article?
Help us be even more cool!