ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Рівному журналісти підтримали колежанку, яку новообраний голова облради викликав на "килим"

23.11.2015, 14:50

Новообраний голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук намагався з’ясувати стосунки з регіональною кореспонденткою телеканалу “Інтер” у Рівно Інною Білецькою через її критичні висловлювання у Фейсбуці про обрання голови облради. Натомість колеги підтримали журналістку і навідались до голови облради, повідомляє “Четверта влада”.

За словами журналістки, голова облради, зателефонувавши їй увечері після свого обрання, спробував викликати її до себе: “Зайдете до мене в кабінет”. Це й стало причиною візиту журналістів до голови облради. Проте на місці його не виявилося, а начальник відділу контролю та інформаційно-аналітичної роботи Ірина Бовсунюк з посиланням на голову заперечила дзвінок з його боку.

У дописі журналістки на Фейсбуці мова йшла про Володимира Ковальчука, якого за протекцією Олега Ляшка днями обрали керувати Рівненською облрадою. “Причиною дзвінка, ймовірно, стали критичні висловлювання пані Білецької у Фейсбуці, де вона, зокрема, писала про обрання голови облради, натаякаючи на те, що область в буквальному сенсі “нагнули”: “Рівненщина – як ще молода і гарна, але вже зовсім не цнотлива дівчина”, - пише видання.

Не знайшовши голову облради на робочому місці, представники ЗМІ залишили йому аркуш із написом - “Я журналіст – виклич мене” та телефонами на звороті.

Згодом журналістка повідомила, що голова облради вибачився перед нею.

Фото - "Четверта влада"

Скрін-шот з телефону, наданий Інною Білецькою. Зі слів Ірини Бовсонюк номер дійсно Володимира Ковальчука

Liked the article?
Help us be even more cool!