ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У пропагандиста РФ Соловйова є коханка і двоє дітей, які народилися в США, – розслідування

22.05.2023, 17:10
Фото – talks.su
Фото – talks.su

Російський пропагандист Володимир Соловйов має коханку з двома дітьми, які народилися в США, йдеться в розслідуванні команди Навального, пише УП.

Таємну сім'ю Соловйов створив з баскетболісткою Світланою Абросімовою. У неї є 650-метрова вілла в Сочі за пів мільярда рублів. Проте цю інформацію видалили з даних російського реєстру. Поряд із цим будинком розташувалися також засекречені будинок дружини генерала Сергія Суровікіна, будинок сина секретаря Радбезу Російської Федерації, а також вілла екскерівника Служби забезпечення діяльності ФСБ.

Абросімова, як стверджують розслідувачі, є коханкою Соловйова. Офіційно він одружений і має вісьмох дітей від різних шлюбів. Ця інформація підтверджується їхніми спільними поїздками й відвідинами лікарів.

У 2017 році Абросімова народила двох доньок у США і в офіційних даних їхнє по батькові – Володимирівни. Також американський паспорт є і в самої баскетболістки.

Абросімова підтримує війну РФ проти України. Розслідувачі звертають увагу на відео – благодійний баскетбольний матч на підтримку війни. Грає дві команди: команда "Z" та "V".

Участь беруть посадовці та зірки разом із дітьми з окупованих територій Луганщини та Донеччини. У команді "Z" Гоша Куценко, заступник голови уряду Новак, Олександр Карелін, підлітки з Донбасу та Світлана Абросімова. Вів захід Володимир Соловйов.

Наявність коханки у Соловйова також підтвердили неназвані співрозмовники в оточенні пропагандиста.

"Ми поговорили з кількома людьми з оточення Соловйова і нам усе підтвердили: у нього дійсно давно є секретна сім'я, двоє дітей і він часто з'являється в тому самому суперелітному будинку в Сочі. Фотографій Соловйова з Абросімовою на публіці небагато, але донині він коментує її ігри в баскетбол, кличе в ефіри й репостить пости в соцмережах", – зазначають розслідувачі.

Як повідомляв ІМІ, 14 березня 2022 року Личаківський районний суд Львова обрав запобіжний захід, тримання під вартою, російському телеведучому, пропагандисту, члену керівної політичної партії “Єдина Росія” Володимиру Соловйову. 

ДБР повідомило йому про підозру в публічних закликах до зміни державного кордону України, що призвело до тяжких наслідків – загибелі людей. За даними слідства, Соловйов систематично підтримував злочинні дії вищого керівництва РФ щодо вторгнення в Україну та закликав до зміни її територіального устрою, зокрема через проведення воєнних дій і знищення військової інфраструктури та мирного населення. 

У жовтні 2022 року Президент України Володимир Зеленський запровадив санкції щодо Соловйова.

Liked the article?
Help us be even more cool!