ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Празі з однієї зі станцій метро прибрали всю рекламу

У Празі (Чехія) зі станції метро Jiřího z Poděbrad прибрали всю рекламу, щоб публіка могла дивитися на її дизайн без відвернення уваги, повідомляє The Mayor.

Як зазначає видання, прибирання реклами ініціювала громадськість.

Минулого року цю станцію метро реконструювали, і, коли її відкрили, пасажири дивувалися її сяйнистим вогням і блискучим алюмінієвим поверхням. 

Потім влада почала повертати рекламні щити на стінки ліфтової труби. Це спричинило невдоволення містян. 

Виявилося, що людям сподобалося те, який вигляд станція мала в 1980-х, за часів комуністичного режиму, коли маркетинг і реклама не були настільки поширеними в повсякденному житті, зазначає медіа.

“Рекламу перенесли до іншого місця, і згодом було досягнуто взаємної згоди з орендарем рекламного простору. Це був консенсус усіх зацікавлених сторін, зокрема архітектора метро”, – сказала Анета Жехкова, прессекретарка Компанії празького громадського транспорту.

Однак це не означає, що реклама просто зникне з території метро. Її перемістять до іншого місця. За інформацією CzechCrunch, рекламу розмістять на станції метро Můstek. 

Станцію метро Jiřího z Poděbrad відкрили 1980 року. Вона відома своїми стінами та довгим ескалатором. Голосові повідомлення з потягів празького метро про прибуття на цю станцію звучали в піснях таких відомих гуртів, як Radiohead і Calexico.

Liked the article?
Help us be even more cool!