ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Повітряних силах закликали ЗМІ не робити необґрунтованих "переможних новин" щодо передання Україні МіГів

04.04.2023, 11:50
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

Речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат закликав представників ЗМІ перестати маніпулювати заголовками й робити необґрунтовані "переможні" новини, пов'язані з переданням Україні словацьких та польських МіГів, пише Інтерфакс-Україна.

"Шановні представники ЗМІ! Прохання перестати маніпулювати заголовками, робити необґрунтовані "переможні новини" з передачі словацьких та польських МіГів, завдяки чому, цитую… "вдалось укомплектувати три бригади винищувачів", – йдеться в заяві Ігната, оприлюдненій у телеграм-каналі ПС ЗСУ.

Спікер наголосив, що в складі Повітряних сил є п'ять винищувальних бригад, три з них мають на озброєнні МіГ-29.

Водночас, за словами Ігната, передання польських і словацьких МіГ-29 дещо посилить можливості винищувальної авіації Повітряних сил у виконанні поточних бойових завдань, але "в жодному разі не вирішить питання "контрнаступу", "перемоги" тощо".

"Для завоювання переваги в повітрі та перемоги нам потрібні сучасні багатоцільові літаки із широким спектром озброєння", – підсумував Ігнат.

Як повідомляв ІМІ, російські окупанти поширили фейк про нібито існування "методички" для українських медіа щодо того, як висвітлювати бої за Бахмут. 

Liked the article?
Help us be even more cool!