ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Повітряних силах спростували фейк щодо причини авіакатастрофи в Броварах

01.02.2023, 14:12
Фото – Магнолія ТВ
Фото – Магнолія ТВ

Інформація про те, що гелікоптер у Броварах нібито знищили з ПЗРК "Ігла", не відповідає дійсності. Про це в Telegram повідомили Повітряні сили Збройних сил України.

"Працює російське ІПСО! У соцмережах та на пропагандистських каналах кремля оперативно з’явився та розповсюджується фейковий документ щодо причини катастрофи вертольота Super Puma в Броварах!

Навіть ініціали командувача ПвК "Центр" не спромоглись перекласти! Він – Анатолій Миколайович, пора вже вивчити українську!" – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 18 січня в Броварах Київської області розбився гвинтокрил ДСНС, на борту перебували 10 людей – екіпаж та пасажири, включно з вищим керівництвом МВС України, загинули. Відомо, що держслужбовці здійснювали робочу поїздку до однієї з гарячих точок країни. В момент падіння гелікоптер зачепив дитсадок, внаслідок чого там спалахнула пожежа. За останніми даними ДСНС, унаслідок авіакатастрофи загинули 14 людей (включно з тими, хто перебував на борту гвинтокрила. – Ред.), з них одна дитина. Ще 25 людей отримали поранення, з них – 11 дітей. 

СБУ розпочала розслідування за фактом падіння гелікоптера. Серед ймовірних версій трагедії слідство розглядає порушення правил польоту, технічну несправність гелікоптера та умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

Liked the article?
Help us be even more cool!