ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У посилці, яка надійшла до CNN, знайдено вибухівку і конверт з білим порошком

25.10.2018, 12:50
Фото - CNN

Під час обшуку центрального офісу телеканалу CNN в посилці, яка надійшла, було знайдено вибуховий пристрій, а також конверт з білим порошком. Про це повідомив начальник поліції Нью-Йорка Джим О'Ніл на прес-конференції 24 жовтня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Ми таке бачили раніше. Ми бачили і гірше. Нас не залякати, і ми притягнемо до відповідальності цих правопорушників (які надіслали посилку - ред.)”, - сказав він.

Як повідомив CNN, підозріла посилка призначалася колишньому директору ЦРУ Джону Бреннану. Як зазначається, Бреннан є частим гостем CNN і критиком нинішнього президента США Дональда Трампа, повідомляє “Український тиждень”.

Мер Нью-Йорка Білл де Блазіо заявив, що ситуація з надсиланням поштою посилок з вибуховими пристроями є тероризмом.

“Те, що ми бачили сьогодні, - це спроба тероризму, терористичного акту, спрямованого на те, щоб підірвати свободу преси та лідерів цієї країни за рахунок актів насильства", - сказав він на прес-конференції 24 жовтня.

Як повідомляв ІМІ, 24 жовтня у поштовому відділі центру, де розташований американський телеканал CNN, знайшли пристрій, схожий на вибухівку. Співробітників будівлі евакуювали.

Президент США Дональд Трамп закликав засоби інформації припинити “нескінченну ворожість”, а також “постійні негативні, а часто й брехливі напади та повідомлення”. Так він відреагував 25 жовтня на інформацію про надсилання ймовірної вибухівки своїм політичним опонентам та до офісу телеканалу CNN, відомого критичним ставленням до нього.

Посилки з вибуховими пристроями були також надіслані колишньому президенту США Бараку Обамі, екс-держсекретареві Гілларі Клінтон та колишньому генпрокурору США Еріку Холдеру.

22 жовтня вибуховий пристрій знайшли в поштовій скриньці будинку американського мільярдера Джорджа Сороса.

Liked the article?
Help us be even more cool!