ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У полтавського телеканалу "Центральний" змінився власник

14.07.2021, 13:39
Фото – Центральний
Фото – Центральний

Полтавський телеканал “Центральний” продали іншому власнику, якого наразі не розголошують. Новим генеральним директором каналу став Антон Озадовський, директор радіо “П’ятниця”. 

Про це Антон Озадовський сказав у коментарі представниці ІМІ в Полтавській області 14 липня. 

Озадовський заперечив інформацію, що канал припиняє своє існування. За його словами, програмна концепція каналу збережеться. 

“Телеканал “Центральний” продовжує свою роботу. Заяви про закриття – чутки й вигадки без реальних причин. Не хочу забігати наперед, але канал дійсно очікує на певну реорганізацію і зміни. Ми плануємо наростити технічну базу, базу контенту, зробити канал ще цікавішим для глядачів Полтави”, – сказав він. 

Детальніше розповісти про купівлю Озадовський пообіцяв після завершення юридичних питань. За його словами, зараз триває перереєстрація.

“Скоро ми зможемо детальніше поділитися планами й ідеями. Зараз потрібно коректно внести зміни в ліцензії і закінчити юридичні питання, пов’язані зі зміною керівництва”, – сказав Антон Озадовський.

До Озадовського гендиректором телеканалу “Центральний” був Олег Зонтов. У коментарі представниці ІМІ в Полтавській області Зонтов сказав, що дійсно змінився власник, відповідно змінили генерального директора. 

За інформацією видання “Полтавщина”, власник у телеканалу “Центральний” (юридична назва ТОВ “Студія “Місто”) змінився 2 липня. Згідно з реєстром Міністерства юстиції, замість Рибалки Ганни Геннадіївни новим засновником телеканалу стало ТОВ “Інвестиції в розвиток”, пов’язане з родиною експрезидента Віктора Януковича.

Як повідомляв ІМІ, у травні ексдепутат Полтавської міської ради продав телеканал “ІРТ-Полтава”.

Liked the article?
Help us be even more cool!