ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Полтаві внаслідок загоряння знищено авто редактора "Останнього бастіону"

22.03.2019, 16:34
Фото – pl.npu.gov.ua

У Полтаві 21 березня внаслідок загоряння знищені два авто, одне з яких належало головному редактору і засновнику видання “Останній бастіон” Геннадію Сікалову, повідомляє “Зміст”.

Сікалов підтвердив виданню, що одна зі спалених автівок належить йому.

“Так, це правда. Це був Volkswagen Passat. Підпали я пов’язую зі своєю журналістською діяльністю. І я думаю, що це зробив кандидат у Президенти Ілля Кива, про якого ми нещодавно писали в газеті. Там матеріали, які показують його “справжнє обличчя”. Я вже написав заяву до правоохоронних органів”, – сказав Сікалов.

Речник ГУ Нацполіції в Полтавській області Юрій Сулаєв повідомив, що, за попередньою інформацію, це підпал транспортного засобу. “Палили одну автівку, а в результаті горіння полум’я перекинулося на сусіднє авто. Вони знищені вщент”, – сказав він.

Як повідомляє видання “Полтавщина”, Сікалов повідомив, що відеокамера зафіксувала двох осіб у літніх камуфляжах та в капюшонах, які підпалили його автомобіль. Третя особа чергувала на автомобілі.

Як повідомляє представниця ІМІ в Полтавській області, обласна поліція розпочала розслідування за цим фактом.

“Відкрито провадження за частиною 2 статті 194 ККУ ("Умисне пошкодження майна шляхом підпалу")”, – сказав представниці ІМІ речник ГУ Нацполіції в Полтавській області Юрій Сулаєв.

На момент виходу новини отримати коментар Геннадія Сікалова представниці ІМІ не вдалося.

Liked the article?
Help us be even more cool!