ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Полтаві посадовець перешкоджав журналістам Громадське Полтава

16.02.2018, 12:00
Фото - скриншот з відео Полтавське телебачення

У Полтаві знімальній групі Громадське Полтава - журналістці Діані Лагуті та оператору Максиму Страшку - перешкоджав вести зйомку головний інженер комунального підприємства “Ремліфт” Анатолій Цибалистий. Про це йдеться у сюжеті Громадського Полтава за 8 лютого, оприлюдненому на своїй сторінці у Фейсбук.

Журналісти робили сюжет про те, що в одній з полтавських багатоповерхівок встановили новий ліфт, але так і не ввели в експлуатацію. Знімальна група вирушила до комунального підприємства, яке обслуговує ліфти, щоб з’ясувати cитуацію. Але головний інженер “Ремліфту” Анатолій Цибалистий почав виганяти журналістів зі свого кабінету, затуляючи камеру руками та виштовхуючи їх.

“Так, заберіть камеру. Бистро. Ви хочете неприятностей, молодий человек? Так, ідіть звідси”, - сказав головний інженер.

Проте після декількох хвилин посадовець таки розповів, що ліфт не введений в експлуатацію, тому що його не передали на баланс “Ремліфту”.

В коментарі ІМІ журналістка Діана Лагута розповіла, що посадовець махав руками та чіпав камеру, проте не забирав її.

“Я зайшла спочатку сама, то ще більш-менш. А як з'явилася в кімнаті камера, то він скипів, скочив на мене, я перша стояла. Сказав: "Ви що, хочете проблем?" - а далі почав мене виштовхувати, і не легенько, я скажу. Руками махав, камеру чіпав руками - ніби відвертав від себе, не дозволяв знімати, але я б сказала, з силою відвертав”, - розповіла вона.

Liked the article?
Help us be even more cool!